The Giant Moon

Prehod v zimski čas, ko si vzamemo čas zase in za svoje najdražje, je v letošnji pozni jeseni čarobno zaznamovala luna velikanka, kakršne ne bomo videli vse do leta 2034. Čaroben čas, primeren za obrede zahvale in srečanja polna lahkotnosti, ljubezni in sproščenosti.


Zadnji sončni žarki so zašli in mrak, ki je obdal prostor v gozdu med dvema velikima ribnikoma, so počasi naznanjali prihod lune. V objemu drevesnih debel je zažarela nežna svetloba prižganih sveč, medtem ko se je daleč naokoli širil vonj posušenega žajblja, nabranega tekom preteklega leta. S hrbtom, prislonjenim na debla dreves, s pogledom, zazrtim v pompozen živo rdeče obarvan prihod polne lune, so v prostoru narave odmevale besede zahvale, medtem ko je luna nežno božala in odpirala najini srci ljubezni in sočutju. Hvaležni za lepote življenja, ljudi, ki naju obdajajo in prijateljstvo, ki traja ne glede na čas, sva se v tišini ponovno podali vsaka na svojo pot. Čudovit obred, ki je odprl prostor za druženje v ženskem krogu in katerega občutki trajajo še dolgo po zaključku.


Prostor napolnjen s čudovitimi aromami in sproščujočim zvokom
Takoj po vstopu v topel prostor, osvetljen v soju sveč, poln prizemljajočih in sproščujočih dišav daljnih dežel, me je sprejel vonj z ljubeznijo pripravljenega ingverjevega čaja, ki me je pogrel in napolnil z energijo ustvarjalnosti. Izpod rok je počasi zrasla barvita mandala, povezujoča v center kroga, napolnjena z igrivimi kristali in predmeti, nabranimi v jesenski naravi. Čudovite melodije, napolnjene z vibracijami ljubezni in veliko sproščenega smeha, so sprejeli ducat dam, ki so se pridružile čarobnemu srečanju ob polni luni, v želji po nežni sprostitvi, prisluhu svojemu notranjemu učitelju in izražanju zahvale za vse darove, ki so jih prinesla pretekla leta.

 

una je bila tokrat v znamenju Zemlje, spodbujajoča našo povezanost z zemljo in zelo radodarna. Napoveduje obdobje, ko bo naš trud preteklih tednov in mesecev poplačan in morda seboj prinaša spremembe. V odsevu njenega sija in s pomočjo nežnih tehnik prebujanja zavestnega gibanja v povezavi z dihom in potrebami našega telesa smo se najprej povezale same s seboj, nato pa z globokim pogledom v oči druga druge še z vsemi ostalimi nežno prebudile prekrvavitev, spustile vse staro in se odprle za vse čudovite trenutke, ki šele prihajajo.

Povezane in sproščene bi skupaj lahko ostale celo noč
Srečanje je končal simboličen odgovor barvitih kart, ki so vsako od nas odpeljale v center sebe ter potrdile tisto, kar že dolgo vemo, a si do sedaj nismo upale priznati. Začutile smo veliko olajšanje, srečo in mir.

Razšle smo se skoraj dve uri po uradnem koncu delavnice in bi lahko bile ostale skupaj kar celo noč, tako čudovita, nežna in polna ljubezni je bila atmosfera, ki smo jo skupaj ustvarile.


Če želite izkusiti mehkobo, nežnost in lahkotnost, se nam pridružite ali mi pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..


Nikoli ne zamudite najnovejše zgodbe in informacij!