"Notranji sanktuarij predstavlja stanje zavesti, ki jo hranita umirjen um in sočutno srce."

Dalai Lama

Inner Sanctuary

Kaj je Inner Sanctuary?

Inner Sanctuary predstavlja mojo osebno pobudo: želim vas navdihniti, spodbujati, deliti svoje izkušnje in vam stati ob strani, ko boste napredovali na poti do radosti in harmonije. S pomočjo starodavnih, dolgo skritih, tradicionalnih tehnik in znanja vas spodbujam, da v sebi ustvarite svoj notranji prostor, kamor se lahko vračate kadarkoli tako želite. Zavedam se, da je edina prava oaza sreče in miru v nas samih. Zato so vse dejavnosti prilagojene individualnim potrebam in lastnostim vsakega posameznika. Glede na zanimanje je možna organizacija tematskih delavnic z minimalno petimi udeleženci.


Kako uporabaljati to stran

Da bi z uporabo spletne strani čim več pridobili, sledite naslednjim korakom:

 1. Zavedno si vzemite čas zase in preberite čim več člankov v rubriki ZGODBE. Članki v vsaki kategoriji se navezujejo eden na drugega, zato začnite na začetku.
 2. Bodite odkriti do sebe: Ali so vas vsebina in slike navdihnile?
 3. Vaš odgovor je, da: Razmislite, kaj je tisto, kar si najbolj želite spremeniti pri vas samih?
 4. Ko najdete odgovor, bodite ponovno iskreni do sami sebe: Ste resnično pripravljeni na takšno spremembo – vzeli si boste čas in dnevno vadili?
 5. Vaš odgovor je, da: Kontaktirajte me, da vas navdihnem z vsem kar vem in znam, medtem ko boste vi sami ustvarjali vašo lastno prakso.
 6. Bodite vztrajni in vadite vsak dan. Vaš uspeh je zagotovljen.

Prosim bodite pozorni

Kljub mnogim tečajem in certifikatom ne pričakujte, da vas bom učila ali ozdravila. Če menite, da potrebujete terapijo, se prosim obrnite na kvalificiranega zdravnika ali terapevta. Namen mojega dela  je, da z vami nesebično delim vsa spoznanja in izkušnje, ki sem si jih pridobila tekom potovanj do sedaj. Nikakor ne pričakujte, da vam bom razodela univerzalno resnico, niti ne sledite mojim besedam slepo samo zato, ker je neka tahnika delovala zame.

V času naših seans vas želim videti ustvarjalne in kritične – kajti samo, če boste pripravljeni preizkušati in poiskati svojo lastno prakso, boste deležni čudovitih rezultatov.

Če povzamem: dovolite, da vas navdihnem; vzamite toliko, kot osebno potrebujete; preizkusite, kaj vam najbolj ustreza; in ko boste našli svojo prakso, nadaljujte z vadbo le-te – delite svoje izkušnje, navdihujte druge in nikakor ne skušajte učiti ali pridigati.


O meni

 
About me

“Uporabi svoj nasmeh, da spremeniš svet.
Ne dovoli svetu,
da spremeni tvoj nasmeh!”

 

Zelo sem radovedna, obožujem naravo, mir in odkritost. Verjamem, da je v življenju mogoče vse, če smo le pripravljeni uporabiti pozitven odnos in ščepec naravne logike. Hvaležna sem, saj imam veliko srečo, da se že več kot deset let lahko izobražujem in udejstvujem pod vodstvom čudovitih mentorjev in vodilnih mojstrov svoje stroke v različnih deželah sveta. Ko z drugimi delim izkušnje in vesele trenutke, za njih skrbim, kajti kadar počnemo stvari skupaj, le-te postanejo veliko boljše. Želim si, da bi imeli vsi ljudje nekega dne možnost spoznati, kako čudovito in lahkotno je naše življenje, ko si dovolimo biti to, kar resnično smo.


Moje kvalifikacije:

 • Mag. človekovih pravic, specializacija v pravicah domorodcev in otrok; dipl. politologinja, specializacija v mednarodnih odnosih.
 • Kvalificirana učiteljica Prana Flow lunarne joge in praktikantka metode Kalaripayattu pod nadzorom Shiva Rea.
 • Kvalificirana učiteljica Yin joge pod mentorstvom Paul & Suzee Grilley in Josh Summers.
 • Kvalificirana učiteljica joga terapije pod mentorstvom Cheri Clampett in Arturo Peal.
 • Kvalifikacija za uporabo metode obrazne joge pod mentorstvom Fumiko Takatsu.
 • Kvalificirana učiteljica joge za plodnost, nosečnice in dojenčke pod mentorstvom Francoise Freedman.
 • Kvalificirana učiteljica joge za otroke, družine, skupnosti kot tudi partnerske joge pod mentorstvom Rainbow Kids Yoga.
 • Kvalifikacija indijske vlade in Svetovnega gibanja za jogo in ajurvedo na področju ajurvede, marma akupresure, refleksologije in ajurvedske nege obraza pod mentorstvom Vivek B. Gaur.
 • Kvalifikacija na področju aromaterapije pod mentorstvom svetovno znane zeliščarice Kathi Kevile.
 • Mednarodno priznana kvalifikacija organizacije Britanske zveze za umetnostne terapevte in profesionalne izkušnje na področju umetnostne terapije.
 • Promotorka kot tudi učiteljica modela srčne in nenasilne komunikacije pod mentorstvom Matthew Bloom.
 • Mojstrica in učiteljica Usui Reikija in Karuna Reikija pod mentorstvom priznanega psihoterapevta Dougha Buckinghama.
 • Kvalifikacija za izvajanje tehnike Tesla Metamorfoza I in II pod mentorstvom Anje Petrović.

Življenje so sanje, uresničimo jih!


Povežite se z mano

Connect

Facebook

Instagram

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.