True Success and Happiness

V družbi hitrega razvoja in visokih pričakovanj si vsak od nas želi biti uspešen, vendar vedno pogosteje pozabljamo, da je uspeh brez notranje sreče in miru popolnoma prazen.


V tokratni večerni delavnici smo se odpravili na potovanje vase, da bi lahko odkrili tisto, kar nas najbolj osrečuje. Za uspešnost potovanja smo se najprej ogreli in umirili naše misli s pomočjo starodavnih dihalnih tehnik.

Potovanje v globine, da bi odkrili nezavedna čustva in misli
Popolnoma mirni smo se nato podali v globok zaveden spanec, kjer smo se srečali sami s seboj v trenutku globoke sreče in uspeha. Na zavestni ravni imamo vedno jasno podobo o tem, kaj želimo in potrebujemo, da bi uspeli. Vendar, ko se to uresniči, se v nas pogosto v kratkem času naseli praznina. Skozi vodeno meditacijo in ozaveščanje podzavestnih občutkov smo se povezali s tisto pristno, resnično srečo in uspehom, o katerih na zavedni ravni pogosto ne razmišljamo, niti nimamo občutka, da si ju želimo.

Da bi lahko začutili resnično srečo, jo je potrebno najprej ozavestiti
Šele, ko smo uspeli ozavestiti, kaj pomeni in kako se čuti resnična sreča ter uspeh, smo te občutke s pomočjo fizičnih vaj pripeljali v materialni okvir oziroma prizemljili. Močno smo se tudi povezali kot skupina. Medtem ko smo mirno stali in vso pozornost usmerili v namero uresničitve svojih novih ciljev, smo sočutno ponudili ramo drug drugemu, istočasno pa ugotovili, da je skupaj dosti lažje in lepše!

Sproščeni in prerojeni smo se podali uresničevanju svoje lastne sreče in uspeha naproti.


Če želite izkusiti kako naše delavnice izgledajo v praksi se nam čimprej pridružite ali mi pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..


Nikoli ne zamudite najnovejše zgodbe in informacij!