×

Obvestilo

Folder doesn't exist or doesn't contain any images


Spring Cleanse

Po dolgi in mrzli zimi, ko smo ponovno pripravljeni, da pokukamo izpod toplih odej in se razgibamo ter poženemo kri po telesu, smo se na večernem srečanju ogreli in s pomočjo tradicionalnih tehnik pripravili na samozavesten in razigran vstop v pomlad.


Da se izognemo spomladanski utrujenosti je potrebno očistiti telo
Naše telo je zelo odzivno. Že minimalno zmanjšanje vnosa kisika v kri, ki je lahko le posledica slabe prekrvavitve, lahko pripelje do blokad v telesu in posledično do slabega počutja. Da bi lahko v pomlad stopili brez neprijetnih bolečin in utrujenosti, smo se na tokratni delavnici naučili zelo stare tehnike čiščenja meridianov, ki se jo priporoča uporabljati vsak dan, predvsem v spomladanskem času.

Meridiani predstavljajo poti, po katerih se v telesu pretaka energija. Potekajo v dveh smereh in so glede na smer poteka tudi poimenovani – yin in yang. Vedno, kadar sta obe sili – yin (nežna ženska energija) in yang (močna, moška energija) v ravnotežju, je naše telo zdravo.


Osvežujoča in sproščujoča spomladanska srečanja
V času delavnice smo s točno določenimi vajami prekrvavili in pognali energijo po telesu ter s tem vplivali na uravnovešenost obeh sil – yin in yang. Delavnico smo zaključili s sproščujočo in regenerativno yin jogo, kjer smo v vsaki pozi ostali dlje časa. Tak način vadbe našemu telesu in predvsem našim notranjim organom omogoča, da se hitreje regenerirajo. S tem ko zavestno in globoko dihamo, naše mišice pa so popolnoma sproščene, naša kri, napolnjena s kisikom, lažje potuje po telesu in doseže tudi tiste dele, ki bi sicer zaradi napetosti v telesu bili le težko dostopni.

Popolnoma sveži in napolnjeni z življenjsko energijo smo se v pozi boginj in bogov predali končni sprostitvi ter dovolili, da se vse informacije in spoznanja dokončno absorbirajo v telo.


Če želite izkusiti, kako naše delavnice izgledajo v praksi, se nam čimprej pridružite ali mi pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..


Nikoli ne zamudite najnovejše zgodbe in informacij!